Menu Sluiten

Voor10 Porties
Totaal tijd10 min

Raita

Deze raita is lekker bij de Indiase groentecurry. Maak de raita het liefst een aantal uren voor de maaltijd of zelfs al een dag van tevoren. Op 13 november 2018 bereidde de Anne Slingerland en haar dochter Cato dit gerecht op onze Ontmoetingsmaaltijd.

 375 ml yoghurt
 2 ½ komkommer
 5 takjes munt
 2 ½ tl komijnpoeder
 peper en zout naar smaak

1

Maak de komkommer schoon, snijd de uiteinden eraf en rasp de komkommer.

2

Snijd de blaadjes van de munt fijn.

3

Meng de yoghurt met de komkommer, komijnpoeder en munt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Ingrediënten

 375 ml yoghurt
 2 ½ komkommer
 5 takjes munt
 2 ½ tl komijnpoeder
 peper en zout naar smaak

Instructies

1

Maak de komkommer schoon, snijd de uiteinden eraf en rasp de komkommer.

2

Snijd de blaadjes van de munt fijn.

3

Meng de yoghurt met de komkommer, komijnpoeder en munt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Indiase raita
WhatsApp chat